Om oss

Här är en personlig redovisningsbyrå!

Vi har många små kunder och fåmansbolag och förstår det extra behovet ni kan ha. Alla kunder är viktiga oavsett er storlek. Många av våra kunder har kommit till oss på rekommendationer eller har gått vidare till oss från en större byrå där de varit något bortglömda. Hos oss är det viktigt att alla får den tid de faktiskt har behov utav, liten som stor kund. Att inte bli bortglömd är en av vår viktigaste aspekt som vi arbetar efter.

Om oss

Vi är ett familjeägt bolag med två delägare, Cecilia och Thomas. Bolaget ombildades från EF till AB i slutet på 2018.
 
Cecilia har 16 år bakom sig inom redovisning och är certifierad via FAR samt Srf Auktoriserad redovisningsekonom med erfarenhet av att hjälpa bolag med deras företagsekonomi. Hon är även vice ordförande och sekreterare i SRF Stockholmskretsen.

Thomas är It/export och import expert med 20 års erfarenhet, han arbetar hos oss som analytiker och med integrationer.

Ägarna vill att de anställda ska ha tillgång till utveckling och en fri arbetsplats. De kan själva justera sin arbetstid och arbetsplats men har alltid tillgång till vårat kontor.

Vi arbetar efter ledorden personligt, flexibelt och professionellt bemötande.

För oss är det viktigt att vårt arbete alltid är anpassat efter kundens behov, detta innebär att flexibilitet och förståelse för behovet alltid går först.

 

Jobba hos oss

För stunden tar vi inte emot nya medarbetare.