Om oss

Här är en personlig redovisningsbyrå!

Vi har många små kunder och fåmansbolag och förstår det extra behovet ni kan ha. Alla kunder är viktiga oavsett er storlek. Många av våra kunder har kommit till oss på rekommendationer eller har gått vidare till oss från en större byrå där de varit något bortglömda. Hos oss är det viktigt att alla får den tid de faktiskt har behov utav, liten som stor kund. Att inte bli bortglömd är en av vår viktigaste aspekt som vi arbetar efter.

Om oss

 

Bolaget ombildades från EF till AB i slutet på 2018. Vi är ett familjeägt bolag med två delägare. Cecilia och Thomas. Cecilia har 15 år bakom sig inom redovisning och Thomas är It/export och import expert med 20 års erfarenhet. Vi har även 3 anställda och 2 extra anställd. Från början bestod bolagen av tre delägare Linnea som har cirka 15 års erfarenhet inom personal och transport, hon finns fortsatt tillgänglig vid behov.

Cecilia som byråledare är certifierad via Far samt Srf Auktoriserad redovisningsekonom med många års erfarenhet av att hjälpa bolag med företagsekonomi.

Tre av de anställda är redovisningskonsulter och en är ekonomiassistent/ administratör som arbetar heltid. En av de extraanställda är redovisningskonsult och en är administratör.

Vi arbetar efter ledorden personligt, flexibelt och professionellt bemötande.

För oss är det viktigt att vårt arbete alltid är anpassat efter kundens behov, detta innebär att flexibilitet och förståelse för behovet alltid går först. 

 

Jobba hos oss

För stunden tar vi inte emot nya medarbetare.